1. Trelissick house kart
    Trelissick house kart

Rom til Rom

Rom til Rom i Trelissick House. 
I det andre året av bacheloren min hadde vi en utstilling i Trelissick house.

​22. - 31. mai, 2015

Vi hadde et prosjekt tidliger i året som het Kartleggingsprosjektet. Vi ble vist rundt i huset selv stedene turister vanligvis ikke får gå og så skulle vi "kartlegge", på hvilken som helst måte. Resultatene i klassen varierte fra observasjonstegninger til abstrakte tegninger av lyd og 3D tegning.  

Veggene, på utsiden, var dekket med blader som var en mørk burgunderrød da vi var på besøk om høsten. I dekoren på innsiden var det også mye blomstermotiver. Jeg valgte meg noen favoritter fra hvert rom, som jeg brukte i tegningen min. Jeg lagde også en effekt på papiret for å få det til a se eldre og brukt ut. Jeg brukte hovedaskelig blakkfarger. Til noe av mønsteret brukte jeg en utskrift av et bilde av teppet i gangen i Trelissick house og neilelakkfjerner for å overføre bildet til tegningen. Det gav en utvasket effekt. Når det nærmet seg utstillingen, dro vi tilbake til Trelissick, og denne gangen lagde vi  90° observasjonstegninger av ineriøret.  I 90° tegninger blir rette linjer bøyd, så de kan være litt hodebry. 

Jeg hadde utstillingsplass i gangen. Jeg klippet tegningen min rund og sydde den fast i en blondeduk. Den hadde jeg ogsp klippet til en sirkel og sydd silkbånd som så ut som røde blader, lik de på utsiden av bygningen og de i tegningen min. Der var et rundt bord i gangen, hvor tegningen min passet perfekt.